bedrijfsfeesten & borrels.

Target behaald, iets anders te vieren, je collega’s bedanken of gewoon gezellig samen zijn? Een bedrijfsfeest of netwerkborrel is altijd een goed idee. Samen vieren verbindt en geeft jouw team een extra boost. En waar doe je dat beter dan op een hippe, creatieve, duurzame en industriële locatie? Een locatie die ook nog goed te bereiken is en waar je makkelijk kunt parkeren. Bij Bar Bistro Bureau kun je zowel binnen als buiten feesten en zorgen wij dat het je aan niks ontbreekt.

plan een locatiebezoek

events op maat.

Wij maken van jouw bijeenkomst een event to remember. Met een Fotobooth of Silent Disco, een DJ of een apart spelletjescafé. Natuurlijk kun je rekenen op volledig verzorgde heerlijke catering. Binnen of buiten, in een exclusief voor jullie gereserveerde locatie. Een festival setting met food stands of Culiteanment met lekkere hapjes van bijvoorbeeld de oestermeisjes; lekkers komt in vele vormen!

✓ DJ- Booth aanwezig 
✓ Geen geluidsrestricties 
✓ Volledig naar wens in te richten 
✓ Exclusiviteit 
✓ Borrel op het dakterras

event brochure

jouw aanvraag.

Wil je meer informatie, een optie plaatsen, een locatiebezoek inplannen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand contactformulier in en we komen snel terug op de mogelijkheden. Liever direct contact? We zijn tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar op: +31 (0)20 723 84 92 of via de mail op: info@barbistrobureau.nl

contact.

Bar Bistro Bureau
5de verdieping van B. Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
1066 VH Amsterdam

+31 (0)20 723 84 92
info@barbistrobureau.nl

openingstijden.

Maandag - donderdag 12:00 - 23:00 uur
Vrijdag 12:00 - 00:00 uur
Zaterdag - zondag gesloten

bereikbaarheid.

Kom je met de auto? Ons gebouw ligt aan de A4 en heeft een grote parkeergarage aan de achterzijde. Kom je met het OV? Bus- en tramhalte Louwesweg ligt op loopafstand.